Obedové menu

18.10.2019.

0,25 l  Slepačí vývar s mäskom, zeleninou a rezancami                    (1,3)

 

Menu 1 : 150/200/50/50         (1,3,7)

 

Vyprážaný rezeň z bravčovej krkovičky s pečenými zemiakmi z rúry a paradajkovým šalátom s fialovou ciboľkou  + dezert

5,99€

 

Menu 2 : 120/80/180  (1)

 

Kuracie Cacciatore so šamiňónmi, čiernymi olivami v paradajkovej omáčke s dusenou hrozienkovou ryžou

4,99€

 

Menu 3 : 350/50         (1,3)

 

Granatiersky pochod s kyslými uhorkami

4,99€

 

 

 Špeciálna obedová ponuka:Menu 4 : 200/150/50        (7)

 Steak podľa ponuky s hranolkami / alebo miešaným šalátom a pepper omáčkou

9,99€